• LIFE&STYLE

    Survivor: Τι έμαθαν στους ντόπιους Λιανός και Τανιμανίδης;

    Τανιμανιδης-Λιανος

    Γιώργος Λιανός και Σάκης Τανιμανίδης


    Νέα προσθήκη στον φετινό κύκλο του Survivor αποτέλεσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος βρίσκεται στη θέση της παρουσίασης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Τηλεθεατή μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και πως περνάει το χρόνο του όταν δεν έχει γυρίσματα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

    Στον ελεύθερό του χρόνο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και όπως δήλωσε, «Δεν γίνεται να μην κλέψεις έστω και δέκα λεπτά την ημέρα για να πέσεις σε αυτά τα πανέμορφα νερά, πάντα μέσα απ’ τον ύφαλο φυσικά», ενώ συμπλήρωσε ότι, «έτυχε σε πολύ κοντινή απόσταση να δω το πτερύγιο ενός καρχαρία, πράγμα που δεν κάνει εντύπωση στους ντόπιους».

    Μάλιστα, ο παρουσιαστής και τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αν και απολαμβάνουν από ποτά το ρούμι, στη Δομινικανή Δημοκρατία δεν γνωρίζουν να φτιάχνουν φρέντο εσπρέσο.

    «Το ρούμι είναι το εθνικό τους ποτό και υπάρχουν πολλά παλαιωμένα ρούμια εδώ, που στην Ελλάδα κοστίζουν πάνω από 60 ευρώ. το μπουκάλι. Εδώ μπορείς να το αγοράσεις με 800 πέσος, δηλαδή περίπου 15 ευρώ.

    Το κακάο και ο καφές τους, που πίνουν πολλές κούπες την ημέρα, μοσχοβολούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν γνωρίζουν να φτιάχνουν εσπρέσο φρέντο. Έχουμε μάθει σε αρκετά μαγαζιά πώς να τον ετοιμάζουν και πλέον τον λένε καφέ Γκρέκο. Μπορεί να χάσαμε την αποκλειστικότητα της φέτας, αλλά εδώ διεκδικούμε εκ νέου την πατρότητα αυτού του καφέ», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor, δεν το βλέπω»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το σκληρό αγώνισμα για την ασυλία και το συμβούλιο του νησιού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Ο Άντονι Μπουρντέν είχε ζητήσει βοήθεια πριν αυτοκτονήσει



    ΣΧΟΛΙΑ