Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Τι έδειξε το μοριακό τεστ του Τζέιμς Καφετζή (video)

Survivor: Τι έδειξε το μοριακό τεστ του Τζέιμς Καφετζή

Τζέιμς Καφετζής

Ηχηρή ήταν η απουσία του Τζέιμς Καφετζή τόσο από τον ημιτελικό όσο και τον τελικό του Survivor , καθώς αν και πήγε στο Άλσος Βεΐκου εν τέλει αναγκάστηκε να αποχωρήσει και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε θετικός στον κορονοϊό από το rapid test που υποβλήθηκε εκεί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος υπήρξε σχεδόν από την αρχή του ριάλιτι μεγάλο φαβορί για τη νίκη και αποχώρησε οικειοθελώς ένα μήνα πριν το τέλος, ανέβασε Instagram Story τη βραδιά του ημιτελικού από ένα δωμάτιο μαζί με τη σύντροφό του, τη Γερμανίδα Μαξίν, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στους τελικούς του Survivor.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τζέιμς βρέθηκε θετικός στο rapid test που πραγματοποιήθηκε έξω από το Άλσος Βεΐκου με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος. Ωστόσο, στη συνέχεια υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Δείτε το tweet:

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: Τι θα κάνει τα €100.000 που κέρδισε από το Survivor (video)

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ντέρμπι και συγκίνηση (video)

Πέθανε ο Ρόμπερτ Ντάουνι ο πρεσβύτερος