Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

«Κόλαση» στο Survivor: Οι αλλαγές που θα ταρακουνήσουν τις δύο ομάδες

Την μία αλλαγή μετά την άλλη ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο φετινό Survivor με στόχο να κεντρίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα ανακοινώσει ότι νέοι παίκτες θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχύσουν τους Μαχητές και τους Διάσημους, αντίστοιχα.

Η ένταξη νέων παικτών στις δύο ομάδες πρόκειται να προκαλέσει αναστάτωση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι. Δύο παίκτες θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών και δύο στην ομάδα των Διασήμων.

Νωρίτερα, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος, που πέρσι κατάφερε να φτάσει μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αναγνωστόπουλος μαζί με το καρπουζί μαγιό του πρόκειται να κάνει guest εμφάνιση και θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες.

Η παραγωγή είχε κάνει αρχικά την πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε, καθώς είχε γυρίσματα για τη σειρά του Alpha, Τατουάζ.

Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Τατουάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς σχολίαστηκε η κόντρα των Μαχητών από Βασάλο-Βαλαβάνη (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήλωση-βόμβα από παίκτη του Survivor: «Είχα την Βαλαβάνη δίπλα μου και μου την πήρε ο Βασάλος!» (video)