• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε (video)

    • Νίκη Καξερή
    survivor-ασυλία-αποχώρηση


    Ένα Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και μπηχτές μεταξύ των Μαχητών παρακολουθήσαμε χθες βράδυ, καθώς κλήθηκαν να επιλέξουν κάποιον συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την άλλη, οι Διάσημοι κατάφεραν να υπερισχύσουν με άνεση στο αγώνισμα της ασυλίας και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor για ακόμη μία εβδομάδα.

    Οι διαφωνίες και η αντιπαλότητα των Μαχητών με τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί έχουν χωρίσει την ομάδα σε δύο στρατόπεδα, κάτι που σίγουρα δεν βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά ούτε στα αγωνίσματα. Οι Μαχητές συνεχίζουν τις ήττες με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμα γι΄αυτούς έπαθλα, όπως το φαγητό και την ασυλία.

    Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, που ψηφίστηκε από την Ροδάνθη και τέλος, ο Νίκος Θωμάς από τον Χάρη.

    Την προηγούμενη εβδομάδα οι Μαχητές «έχασαν» την Μαρίνα Πήχου, η οποία έκανε περισσότερο παρέα με τον Θοδωρή και τον Νικόλα.

    Θοδωρής Θεοδωρόπουλος
    Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

    Συνεχίζεται, λοιπόν, η προσπάθεια «εξόντωσης» της περίφημης κλίκας από τους συμπαίκτες τους, ωστόσο οι τηλεθεατές θα έχουν τον τελικό λόγο.

    Νίκος Θωμάς
    Νίκος Θωμάς

    Σύμφωνα με τις διαρροές, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, οι Μαχητές δεν θα επιτύχουν τον στόχο τους, καθώς ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και το ταξίδι του στο Survivor είναι ο Νίκος Θωμάς.

    Το αποτέλεσμα σίγουρα θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ομάδα και οι σχέσεις των παικτών θα γίνουν ακόμη πιο ψυχρές.

    Δείτε το trailer:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανά στο Survivor o Μισθοφόρος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαρίνα δικαιολογεί τη συμπεριφορά του Θοδωρή (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήλωση-βόμβα από παίκτη του Survivor: «Είχα την Βαλαβάνη δίπλα μου και μου την πήρε ο Βασάλος!» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ