Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τζιμ Ράτκλιφ: Έως τα μέσα Φεβρουαρίου η επισημοποίηση της εισόδου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ ελπίζει ότι η συμφωνία του για την αγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισημοποιηθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος έκανε δηλώσεις χθες (14/1), καθώς βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.

Ο Ράτκλιφ αναμένει επί του παρόντος την έγκριση της Premier League, αφού η πετροχημική εταιρεία του, INEOS, ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στους «Κόκκινους Διαβόλους» τον περασμένο μήνα.

Αυτή η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει έως και 8 εβδομάδες, αλλά ο Ράτκλιφ έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά κι επισκέφτηκε το στάδιο και την προπονητική βάση του συλλόγου στο Κάρινγκτον, στις αρχές Ιανουαρίου.

«Αρχές έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ελπίζουμε», είπε ο Ράτκλιφ, προτού αστειευθεί: «Ελπίζουμε να μη βρουν κάτι επιλήψιμο στο βιογραφικό μας!»

Διαβάστε επίσης:

Τζιμ Ράτκλιφ: Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που διεκδικεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζιμ Ράτκλιφ: Εφικτό το όνειρο απόκτησης της Manchester United; – Ανταγωνίζεται επενδυτές από Κατάρ

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ παίρνει το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ