Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τραμπ: Αισιόδοξος για τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την Κίνα

Την αισιοδοξία του εξέφρασε την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πορεία των εμπορικών διαπραγματεύσεων με την Κίνα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Τραμπ δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον πως έχει στείλει στο Πεκίνο μια ταλαντούχα ομάδα διαπραγματευτών, υπογραμμίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται πολύ καλά.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δώσει διορία στο Πεκίνο ως τις 2 Μαρτίου για την επίτευξη εμπορικής συμφωνίας, διαφορετικά έχει διαμηνύσει πως θα επιβάλει νέους δασμούς σε εισαγωγές κινεζικών προϊόντων.

Την Τρίτη, ο κ. Τραμπ υιοθέτησε την Τρίτη μια πιο ήπια στάση απέναντι στην Κίνα, λέγοντας πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη διορία να παραταθεί.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως το Πεκίνο «θέλει πάρα πολύ να κλείσει μια συμφωνία» και ότι έχει «μια μεγάλη ομάδα» ανθρώπων στην Κίνα οι οποίοι προσπαθούν να επιτύχουν λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται το δικαστικό θρίλερ γύρω από πλοίο ελληνικών συμφερόντων στις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΠΕ, Jumbo, Μυτιληναίος και Ελλάκτωρ οι κορυφαίες επιλογές της Alpha Finance για το 2019