Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Τρεις υποτροφίες από την HELMEPA στη μνήμη Λιβανού, Κωνσταντακόπουλου, Αποστολόπουλου

Η Πρόεδρος της HELMEPA, κ. Σεμίραμις Παληού

Η Πρόεδρος της HELMEPA, κ. Σεμίραμις Παληού

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA προκηρύσσει για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s, πλήρους (full-time) φοίτησης και παρακολούθησης με φυσική παρουσία, σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και τη Μεγάλη Βρετανία.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν υποψήφιοι μέχρι 30 ετών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε Ελληνικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ) ή Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), με βαθμό πτυχίου 7,5 και άνω και δεν είναι δικαιούχοι άλλης υποτροφίας. Στη διαδικασία επιλογής λαμβάνονται, μεταξύ άλλων, υπόψη ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου σε σχέση με την προβλεπόμενη διάρκεια σπουδών, η σειρά κατάταξης μεταξύ των υπολοίπων αποφοίτων της ίδιας σειράς, καθώς και η οικονομική τους κατάσταση.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι είναι:

Τα παραπάνω έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA το αργότερο μέχρι την 24 Ιουνίου 2022, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: helmepa@helmepa.gr αναφέροντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος, τον κωδικό της υποτροφίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9341233, 210 9343088.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα πρωτοβουλία του Πήτερ Γ. Λιβανού λέγεται EcoLog – Δημιουργεί ένα εικονικό αγωγό με 60 πλοία

H Swan Hellenic αρχίζει νωρίτερα τις κρουαζιέρες στην Αρκτική