Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Disney Cruise Line: Εμβολιασμένα και τα παιδιά από 5 ετών και άνω για να συμμετέχουν σε κρουαζιέρες!

Disney Cruise Line: Εμβολιασμένα και τα παιδιά από 5 ετών και άνω για να συμμετέχουν σε κρουαζιέρες!

Disney Cruise Line

Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών, όπως ανακοίνωσε η Disney Cruise Line, θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ στον Covid-19, προκειμένου να είναι μαζί με τους γονείς τους στις κρουαζιέρες των πλοίων της.

Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε ότι ακόμη και παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του Covid-19 προκειμένου να συμμετάσχουν στις κρουαζιέρες που διοργανώνει η εταιρεία.

Το μέτρο θα ισχύσει από τις 13 Ιανουαρίου για να είναι εναρμονιστεί με τη σύσταση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ που επιτρέπει να εμβολιάζονται επίσης παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών, διευκρίνισε η Disney Cruise Line, θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ στον Covid-19 για να συμμετάσχουν στα ταξίδια. Η διάταξη ισχύει τόσο για Αμερικανούς όσο και για αλλοδαπούς τουρίστες .

Διαβάστε επίσης: