Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Νευρικότητα λόγω Ιταλίας στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Για μία ακόμα μέρα το ενδιαφέρον των επενδυτών στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές παραμένει στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία, όπου δρομολογείται ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ των λαϊκιστικών κομμάτων των Πέντε Αστέρων και της Λέγκας του Βορρά.

Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται οριακά κατά 0,06%, στις 7.864 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει άνοδο 0,03% στις 13.081 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι υποχωρεί κατά 0,10% στις 5.632 μονάδες.

Ανάμικτο ήταν νωρίτερα σήμερα το κλίμα στις ασιατικές χρηματαγορές, με τις ανησυχίες για την άνοδο της τιμής του πετρελαίου κοντά σε υψηλά 4 ετών να είναι έκδηλες, αλλά να μετριάζονται εν μέρει από την αισιοδοξία για την “ανακωχή” στον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε με πτώση 0,18%, στις 22.960 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix διαμορφώθηκε στις 1.810 μονάδες, με απώλειες 0,23%. Ο δείκτης CSI 300 υποχώρησε κατά 0,38%, στις 3.906 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ από τη ΔΕΗ: Η Qualco στέλνει εξώδικα σε όσους οφείλουν άνω των 1.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Folli Follie: Τελειώνει ο χρόνος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τα διαθέσιμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ο Δ. Σπυρίδης με θόρυβο εξελίσσεται σε επιχειρηματία της χρονιάς και γιατί στην Folli δεν πατάνε το enter;