• Business

    Folli Follie: Τελειώνει ο χρόνος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τα διαθέσιμα

    • NewsRoom

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν αναμένουν οι συμμετέχοντες στην αγορά, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, την ολοκλήρωση του έλεγχου των οικονομικών καταστάσεων του 2017 της Folli Follie, από την Ernst & Young (EY), τον οποίο επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο οποίος όμως θα χρειαστεί εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην εισηγμένη Folli Follie, προκειμένου να δημοσιοποιήσει αναλυτικά στοιχείων των τραπεζικών λογαριασμών της, όπου απεικονίζονται τα διαθέσιμα κεφάλαια της μητρικής και των θυγατρικών της.

    Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία ζήτησε παράταση έως τις 28 Μαΐου 2018, η οποία δεν έγινε δεκτή, και ως εκ τούτου οι απαντήσεις αναμένεται να διαβιβασθούν έως το τέλος της εβδομάδας.

    H Fosun αν και αρχικά στήριξε τη συμμετοχή της ανεβάζοντας το ποσοστό που διακρατεί από το 13,89% στο 16,37%, εμφανίζεται τώρα επιφυλακτική.

    Ο Κιάν Τζιανόνγκ, ανώτερος αντιπρόεδρος της Fosun International, ο οποίος είναι επίσης μη εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου Folli Follie, όταν ρωτήθηκε από το Bloomberg για το τι συμβαίνει με την ελληνική εταιρεία, δήλωσε ότι η Fosun σκοπεύει να διαφυλάξει τα συμφέροντά της ως μετόχου, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα του ελέγχου της Folli Follie, που διεξάγεται από την Ernst & Young.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο Δ. Σπυρίδης με θόρυβο εξελίσσεται σε επιχειρηματία της χρονιάς και γιατί στην Folli δεν πατάνε το enter;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Μείωσε στο 0,80% τις short θέσεις το Oasis Investment

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Μύλος με Fosun και Folli Follie



    ΣΧΟΛΙΑ