Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bloomberg

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επεκτείνεται για 10 χρόνια η συμφωνία $1,2 δισ. με την Adidas

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι φανέλες των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα συνεχίσουν να φέρουν τις διάσημες ρίγες και το λογότυπο της Adidas έως 2035, καθώς η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών, αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο χορηγίας της, σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες – 1,2 δισ. δολαρίων – στην ιστορία της Premier League.

Σημειώνεται ότι η ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας έρχεται, καθώς η Manchester United βρίσκεται σε μια μακρά διαδικασία πώλησης.

Η οικογένεια Γκλέιζερ είναι ιδιοκτήτης του ιστορικού κλαμπ από το 2005, ωστόσο «τρέχει» μια διαδικασία για να βρει αγοραστή ή επενδυτές.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ο σεΐχης Τζάσιμ Μπιν Χαμάντ Τζέι Τζέι Αλ Θάνι, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, υπέβαλαν προσφορές που αποτιμούν τον σύλλογο σε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που η τύχη της ομάδας στο γήπεδο βελτιώθηκε την περασμένη σεζόν, την τελευταία φορά που κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ, ήταν το 2013, όσο ήταν υπό τον πρώην προπονητή Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποσύρθηκε εκείνη την εποχή.

Την ίδια στιγμή, η Adidas αναζητά νέους δρόμους ανάπτυξης, προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις της μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον ράπερ και σχεδιαστή μόδας Γε, γνωστό και ως Kanye West.

Διαβάστε επίσης: 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φινλανδός επιχειρηματίες προσφέρθηκε να αγοράσει την ομάδα από κοινού με τους οπαδούς

Lamborghini: Αύξηση στα κέρδη– Πρόβλεψη για 10.000 πωλήσεις φέτος

Amazon: Αποφασισμένη να «χτυπήσει» Microsoft και Google στον τομέα του AI