Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κρι Κρι: Η Beta ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 10,72 ευρώ

Τσινάβος Παναγιώτης, Πρόεδρος και CEO Κρι Κρι (Πηγή: krikri.gr)

Η Beta Securities σε έκθεσή της στην οποία επαναδιατυπώνει τη σύσταση “overweight”, δίνει νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Κρι Κρι στα 10,72 από 8,7 ευρώ.

Επισημαίνει μάλιστα ότι η μετοχή συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας στο εξάμηνο αλλά και το ισχυρό guidance που δίνει η διοίκηση για το σύνολο της χρήσης.

Υπογραμμίζει ότι ο κλάδος γιαουρτιού παραμένει ο οδηγός ανάπτυξης για την εταιρεία, η οποία μακροπρόθεσμα εξετάζει και τη διείσδυση στην αμερικανική αγορά.

Όπως τονίζει η χρηματιστηριακή, το μεγάλο ποσοστό που ελέγχει στην εταιρεία η οικογένεια Τσινάβου (περί το 73,2%) αποτρέπει πιθανούς επενδυτές από τοποθετήσεις και διατηρεί περιορισμένο το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει το ζήτημα, παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές της διοίκησης περί λύσης μέσω placement μετοχών της εταιρείας, το ανοδικό περιθώριο (+31,5%) υπερκαλύπτει τις ανησυχίες για τη διασπορά.

Σημειώνεται ότι η Kρι Kρι διαπραγματεύεται με P/E 9,6 με βάση τις εκτιμήσεις για το 2023 και με δείκτη EV/EBITDA στο 8,7.

Διαβάστε επίσης: 

Naval Group: Βίντεο από την προετοιμασία καθέλκυσης της φρεγάτας FDI

FIFA: Αποσύρθηκε η ποινική υπόθεση του Ινφαντίνο

Chevron: Βουτιά 42% στα κέρδη τριμήνου – Τι υπόσχεται ο CEO