Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κύκλος Ιδεών: Δημόσια συζήτηση για την πανδημία με Φωκίωνα Καραβία και Ευάγγελο Μυτιληναίο

Φωκιών Καραβίας, Ευάγγελος Μυτιληναίος και Γιάννης Ρέτσος

Επιστρατεύοντας την τεχνολογία, ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει μία δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για τις αντοχές της Ελληνικής οικονομίας. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, ανάμεσά τους ο Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank  και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Στη συζήτηση επίσης θα συμμετέχουν ο Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, CEO Electra Hotels & Resorts, ο Γιώργος Προκοπάκης, Οικονομικός αναλυτής, Σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Κώστας Κωστής, Καθηγητής Ιστορίας ΕΚΠΑ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών που θα συντονίσει και τη συζήτηση.

Το θέμα της συζήτησης θα είναι: «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας- Η επόμενη ημέρα» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, με ώρα έναρξης 19:15.

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω

Youtube https://youtu.be/L8gDG0_4KS0

Facebook Live https://www.facebook.com/Evaggelos-Venizelos-80258823622/

Καθώς και από τις σελίδες: evenizelos.gr  &  ekyklos.gr

Μπορείτε να στείλετε ερωτήσεις πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο ekyklos.gr@gmail.com & info@ekyklos.gr