Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Intracom Defense: Τα 6 έργα που επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση από την ΕΕ

O Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM DEFENSE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός

O Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM DEFENSE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας – ΕDF 2021 (European Defense Fund), έξι νέα έργα στα οποία συμμετέχει η Intracom Defense επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση, κατόπιν σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης από εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τα νέα αυτά έργα σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση:

Αφορούν σε στρατηγικούς προϊοντικούς τομείς της εταιρείας όπου η IDE έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά με τις τεχνολογίες, τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί συνέχεια των αποτελεσμάτων που έχει ήδη πετύχει η εταιρεία στις δύο πρώτες πιλοτικές δράσεις του ΕDF, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για τη Βιομηχανική Ανάπτυξη στην Άμυνα (EDIDP- European Defense Industrial Development Program) και την Προπαρασκευαστική Δράση για την Έρευνα στην Άμυνα (PADR-Preparatory Action for Defense Research).

Με τη δραστηριότητα αυτή η ΙDE θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τεχνολογικά τα προϊόντα της και να συμμετέχει ουσιαστικά στην νέα γενιά ευρωπαϊκών αμυντικών συστημάτων που στοχεύει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRACOM DEFENSE λαμβάνει μέρος σε δεκατρία (13) συνολικά έργα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας, γεγονός που την κατατάσσει πρώτη στις Ελληνικές συμμετοχές και ανάμεσα στους φορείς με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Στην INTRACOM DEFENSE το βραβείο Έρευνας Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΕΒΕΑ