Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Η Aramco επενδύει στην ελληνική τεχνογνωσία της Unixfor

Τεχνογνωσία της ελληνικής εταιρείας Unixfor θα χρησιμοποιεί η Saudi Aramco, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου με κεφαλαιοποίηση που αγγίζει τα 2 τρισ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, η Saudi Aramco, που απασχολεί περισσότερους από 70.000 εργαζόμενους, θα προχωρήσει στην αυτοματοποίηση της έκδοσης και αντικατάστασης καρτών πρόσβασης προσωπικού, αποκτώντας ένα δίκτυο από Self-Service kiosks.

Μέσω του νέου συστήματος, ο χρήστης παραδίδει στο Self-Service kiosk την παλιά κάρτα πρόσβασης και παραλαμβάνει τη νέα, η οποία εκτυπώνεται επιτόπου, έχοντας αποθηκεύσει στο μικροκύκλωμά της τα στοιχεία του κατόχου, καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά που καθιστούν αδύνατη την υποκλοπή ή την αντιγραφή της.

Το σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Unixfor βασίστηκε σε καινοτομικές λύσεις που ενσωματώνουν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, που συνδυάζουν κάμερες ασφαλείας, σαρωτές βιομετρικών χαρακτηριστικών κ.α.

Διαβάστε ακόμη:

Πειραιώς Group Leasing: Πρώτη στον κλάδο της χρηματοδοτικής μίσθωσης

Η Anytime της INTERAMERICAN δίπλα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Ελλάκτωρ: Ανοιχτή δημόσια καταγγελία του Δημήτρη Καλλιτσάντση κατά του Αναστασίου Καλλιτσάντση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση