Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κάτω από το όριο του 5% υποχώρησε το ποσοστό της Reggeborgh

Χένρι Χόλτερμαν (Reggeborgh): Οι υπεραξίες από την ΓΕΚ Τέρνα, τα 140 εκατ. στην Ελλάκτωρ και ο δρόμος προς την Attica Bank

Χένρι Χολτερμαν - Reggeborgh Invest

Κάτω από το όριο του 5% έπεσε το ποσοστό της Reggeborgh επί των δικαιωμάτων ψήφου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: 

Σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V., ότι στις 16/04/2021 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία και κατήλθαν του ορίου του 5%.

Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος REGGEBORGH INVEST B.V. δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις  που  κατέχουν  άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 8.809.580,  ήτοι  ποσοστό 8,5179 % επί του μετοχικού κεφαλαίου.