Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Επιστροφή κεφαλαίου από την Παπουτσάνης

Έκτακτη γενική συνέλευση για την επιστροφή κεφαλαίο συγκαλεί στις 18 Απριλίου η Παπουτσάνης. Ειδικότερα θα αποφασισθεί η μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 502.368,20€ στο ποσό των 14.819.861,90€, με μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των 25.118.410 μετοχών της εταιρείας από 0,61€ σε 0,59€, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου.

Επίσης στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα αποφασισθεί η χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές της εταιρείας να συμμετέχουν στη διοίκηση της πολωνικής εταιρείας PAPOUTSANIS Sp. z o.o.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ’ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την 24.04.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στο 71ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπουτσάνης: Από το turn around στο success story με όχημα τις εξαγωγές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπουτσάνης: Από το turn around στο success story με όχημα τις εξαγωγές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπουτσάνης: Αύξηση 163% στα καθαρά κέρδη του 2018 – Στα 24,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος