Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Apple: Προβλήματα στις παραδόσεις iPhone 14 Pro και Pro Max λόγω μέτρων κορονοϊού

Τιμ Κουκ, CEO Apple

Τιμ Κουκ, CEO της Apple

Μειωμένες παραδόσεις των κινητών τηλεφώνων iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max σε σύγκριση με προηγούμενες εκτιμήσεις ανακοίνωσε ότι αναμένει η Apple Inc. λόγω των περιορισμών για την COVID-19 στην Κίνα.

«Η εργοστασιακή μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος, με μία σημαντικά μειωμένη παραγωγική ικανότητα», όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Apple.

«Οι πελάτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παραλάβουν τα νέα προϊόντα», πρόσθεσε η εταιρεία.

Το Reuters ανέφερε τον προηγούμενο μήνα ότι η παραγωγή των iPhone της Apple θα μειωθεί κατά περίπου 30% σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID στην Κίνα.

Η κεντρική εργοστασιακή μονάδα στη Ζενγκζού, στην οποία εργάζονται περίπου 200.000 άνθρωποι δυσλειτουργεί εξαιτίας της εφαρμογής μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, με αρκετούς εργαζόμενους να την εγκαταλείπουν.

Διαβάστε επίσης:

Γουόρεν Μπάφετ: Τα κέρδη 7,7 δισ, η Fed και το πλήγμα από τον τυφώνα Ίαν