Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Μέγκαν Μαρκλ: Τι φόρεσε στις τελευταίες εμφανίσεις της στο Λονδίνο

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

Λίγο πριν αφαιρεθεί και επισήμως η βασιλική τους ιδιότητα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στο Λονδίνο για να ολοκληρώσουν και τις τελευταίες βασιλικές υποχρεώσεις τους ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

Από την πρόσφατη εμφάνισή τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου συνάντησαν νεαρούς ηγέτες από το δίκτυο QCT, ο Χάρι και η Μέγκαν ανέβασαν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση, η Μέγκαν επέλεξε ένα ασύμμετρο midi φόρεμα σε μπεζ – toffee απόχρωση από το brand Thornton Bregazzi, το οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο στο βρετανικό Net-A-Porter και κοστίζει 925 λίρες, δηλαδή περίπου 1.050 ευρώ.

Απλό και κομψό, το συγκεκριμένο φόρεμα αναμένεται να γίνει γρήγορα sold out μετά την εμφάνιση της Μέγκαν.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ήσυχα look της, καθώς στις προηγούμενες εκδηλώσεις επέλεξε πιο «τολμηρά» χρώματα, όπως έντονα κόκκινα, μπλε και πράσινα.

Δείτε εικόνες με τα οutfit της Δούκισσας του Σάσεξ στο Λονδίνο:

 

PREEN BY THORNTON BREGAZZI

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ