Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Σχόλιο Αγοράς

Wall Street: Κατάρρευση στο τέλος και τρίτη ημέρα απωλειών για Dow Jones και S&P 500

Χρηματιστές στη Wall Street

Με απώλειες έκλεισαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Dow Jones και ο S&P 500 στη Wall Street, με τους δείκτες να χάνουν τη δυναμική τους στα τελευταία λεπτά της ημέρας, σβήνοντας τα κέρδη που είχαν μέχρι τότε.

Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 39.282,33 μονάδες με απώλειες -0,08%, ο S&P 500 έκλεισε στις 5.203,58 μονάδες με πτώση -0,28% ενώ ο Nasdaq στις 16.315,70 μονάδες με απώλειες  -0,42%.

Τα οικονομικά στοιχεία της Τρίτης ήταν μικτά, δείχνοντας ισχυρότερες από τις αναμενόμενες παραγγελίες για διαρκή αγαθά, αλλά μειώνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Το μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο θα πέσει στα στοιχεία που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, ημέρα που η Wall Street θα παραμείνει κλειστή, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας των καθολικών.

Από τις μετοχές του Dow Jones τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι UnitedHealth Group (1,32%) και Honeywell International (1,27%), ενώ στον αντίποδα τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι 3M (-2,11%) και Boeing (-2,04%). Συνολικά 12 μετοχές του δείκτη έκλεισαν ανοδικά, 17 καθοδικά ενώ αμετάβλητη παρέμεινε η μετοχή της McDonald’s.

Εκτός Dow Jones, άλμα 2,92% σημείωσε η μετοχή της Tesla, ενώ στο +7,38% έκλεισε η μετοχή της Seagate Technology, μετά από αναβάθμιση σε υπέρβαρο στη Morgan Stanley λόγω της αισιοδοξίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η μετοχή της Krispy Kreme έκλεισε με άλμα 39,36% μετά την ανακοίνωσή της πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τη McDonald’s.

Τέλος, άνοδο 16,10% σημείωσε η μετοχή της  Trump Media & Technology Group στο ντεμπούτο της στον Nasdaq.

Οι βασικοί δείκτες αγωνίζονται για  να ολοκληρώσουν τον Μάρτιο σε ανοδικό έδαφος. Μάλιστα, αν τα καταφέρουν, αυτός θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος ανοδικός μήνας, με τον S&P 500 να κινείται προς το παρόν για μηνιαία κέρδη 2%, τον Nasdaq να σημειώνει άνοδο 1,4% και τον Dow  Jones κέρδη 0,7%.

Διαβάστε επίσης

Ευρωαγορές: Ήπια ανοδικά οι βασικοί δείκτες – Πτώση 2,64% για τη Maersk μετά το ατύχημα στη Βαλτιμόρη

TMTG: Ντεμπούτο με το «δεξί» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης