Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Σχόλιο Αγοράς

Νέα ιστορικά υψηλά για ΤΕΝΕΡΓ, τι συμβαίνει στη Lamda

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης

Nέο ιστορικό υψηλό για την Τέρνα Ενεργειακή στα 17,45 ευρώ και με άνοδο αυτή την ώρα στο ταμπλό του Χ.Α. 3,75%, διακινώντας 111 χιλιάδες κομμάτια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο αλλαγής στη μετοχική σύνθεση του ομίλου. Η κεφαλαιοποίηση έχει ξεπεράσει τα 2 δις. ευρώ.

Η κίνηση αυτή προκαλεί αίσθηση στο ταμπλό, τη στιγμή που τόσο η μετοχή του μετοχή του Μυτιληναίου έχει περάσει στο «συν» με 296 χιλιάδες κομμάτια «συν» και με άνοδο πάνω από 1%.

Εντυπωσιακή είναι η αντίδραση του κατασκευαστικού κλάδου επίσης, με την Ελλάκτωρ στο +2,8%, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 1,87%, Άβαξ 2,2%, Ιντρακάτ λιγότερο, κάτω από 1%.

Πάνω από 5% τα κέρδη και για την Λάμδα, στα 6,60 ευρώ με περισσότερες από 376 χιλιάδες κομμάτια.

Ο Οδυσσέας Αθανασίου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για επαφές με θεσμικούς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Capital Link.

Tέλος, πληροφορίες, θέλουν ότι πλησιάζει η επιλογή του κατασκευαστικού ομίλου που θα αναλάβει το Marina Tower.

Διαβάστε επίσης:

Χρηματιστήριο: Πορεία αυτονόμησης, αλλάζουν το κλίμα Ελλάκτωρ, Άβαξ, Ιντρακάτ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Lamda – Πώς μαγνήτισε τους αναλυτές ο Βακάκης (Jumbo)

Βουτιά για τις μετοχές Deutsche Bank και Commerzbank – Μυστήριο με πωλήσεις ύψους 1,9 δισ. δολαρίων

Χρηματιστήριο: Σήμα από Ευρώπη παίρνουν οι πωλητές, υπό πίεση οι τράπεζες