Titans

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η εξόχως προβεβλημένη Γιάννα Αγγελοπούλου, η «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επιφανής εκπρόσωπος της αθηναϊκής ελίτ, αλλά και του διεθνούς τζετ-σετ, χαρακτηριστικό σύμβολο γυναικείου δυναμισμού, ετοιμάζεται να κάνει και πάλι τη διαφορά. Έτσι όπως εκείνη ξέρει να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες και ιδιαίτερα απαιτητικές «αποστολές» που αναλαμβάνει.

Το 2019 ήταν για εκείνη η χρονιά της μεγάλης επιστροφής, αφού η νέα κυβέρνηση, του Κυριάκου Μητσοτάκη, της εμπιστεύτηκε τον νευραλγικό ρόλο της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Δηλαδή τη διαχείριση των εκδηλώσεων που θα γίνουν για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821. Με στόχο να μην αποτελέσουν όλα αυτά συστατικό στοιχείο μιας φανταχτερής φιέστας, αλλά μια ευκαιρία να επανασυστηθεί η  Ελλάδα στον κόσμο, στέλνοντας μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

«Η υπόθεση αυτή είναι τόσο μεγάλη που μας ξεπερνάει. Τους θέλουμε όλους μέσα, μικρούς μεγάλους. Ο σκοπός της γιορτής δεν είναι μια παρέλαση, αλλά να μας βοηθήσει να δούμε τι έγινε, χωρίς ένα ενιαίο αφήγημα», έχει πει η ίδια για τη νέα πρόκληση που έχει αναλάβει, ενώ την ίδια στιγμή ταξιδεύει από άκρη σε άκρη διεθνοποιώντας τη διοργάνωση. Προσθέτοντας έτσι ακόμη περισσότερους πόντους στην επιρροή που ήδη διαθέτει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως εγγύηση επιτυχίας είναι η έμφυτη τελειομανία της. Γιατί η υπέρλαμπρη, κομψή, σικ κυρία της υψηλής κοινωνίας, με το χαρακτηριστικό βάδισμα, είναι πολλά περισσότερα: Οι ικανότητες διοίκησης, η εμπειρία, οι ισχυρές διασυνδέσεις και ο χαρακτήρας της εμπνέουν σεβασμό και εμπιστοσύνη, ό,τι κι αν αναλαμβάνει, και γι’ αυτόν τον λόγο η Γιάννα Αγγελοπούλου λέγεται πως είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα