Leaders

ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ

Επιχειρηματίας

Αποτελεί ένα από τα ηχηρότερα σήμαντρα της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) άφησε το δικό της στίγμα το 2019, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και συμβάλλοντας σημαντικά στο επιχειρείν. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μία από τις ισχυρότερες γυναίκες στην Ελλάδα, γεγονός που πιστοποιεί και η διάκρισή της από την ICAP ως μία γυναίκα – ηγέτης στις Επιχειρήσεις, στην ειδική έκδοση Leading Women in Business 2019.

Με την Ιουλία Τσέτη στο τιμόνι του από το 2010, ο ΟΦΕΤ, μέλη του οποίου είναι η Uni- Pharma, η InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, έλαβε μέσα στο 2019 πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για την Επιχειρηματική Ηθική, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στην οποία συμμετέχει και η ίδια, για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη, για την ανάπτυξη και τα οικονομικά μεγέθη των βιομηχανιών του, τα πρωτοποριακά του προϊόντα, καθώς και την εξωστρέφεια που τον χαρακτηρίζει.

Η «ναυαρχίδα» του φαρμακευτικού group, η εταιρεία Uni-Pharma, απέσπασε βραβείο για την εξωστρέφειά της με τον τίτλο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ από τη Direction, ενώ το προϊόν-ορόσημό της, το Salospir, διακρίθηκε ως «Αιωνόβιο brand» από το Business Review Magazine.

Η δυναμική και αεικίνητη επιχειρηματίας, η οποία διατελεί και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ από το 2018, το 2019 προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας, που αφορά στην εκχύλιση φαρμακευτικών φυτών στα Οινόφυτα, της UniHerbo. Επίσης, συμμετείχε ενεργά στον διάλογο για την φαρμακευτική αγορά, το επιχειρείν, τις συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, μέσω του CEO INITIATIVE FORUM.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα