Leaders

ΧΑΡΗΣ ΜΠΡΟΥΜΙΔΗΣ

Πρόεδρος και CEO Vodafone

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης, πιστεύει ότι η τεχνολογία επιφυλάσσει ένα καλύτερο μέλλον.

Η πρόσφατη ομιλία του στο SingularityU Summit Greece είναι χαρακτηριστική: «οι δυνατότητες που θα μας προσφέρουν, το ΙοΤ, οι υπερυπολογιστές, η ρομποτική, τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και δουλεύουμε.

Είναι καθήκον μας όχι απλά να συνδυάσουμε την επιδίωξη της κερδοφορίας με έναν ανώτερο σκοπό, αλλά και να βοηθήσουμε τους εργαζομένους μας να δώσουν νόημα στη δουλειά τους, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σήμερα ο κόσμος μας αλλάζει και αλλάζει γρήγορα. Η χρήση των εκθετικών τεχνολογιών, όπως είναι τα δίκτυα νέας γενιάς, το Internet of Things και η τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε τα πιο κρίσιμα διεθνή ζητήματα, εφαρμόζοντάς τες υπεύθυνα στο επιχειρείν και την καθημερινή ζωή για το καλό της ανθρωπότητας».

Ο Χάρης Μπρουμίδης ανέλαβε επικεφαλής στη Vodafone Ελλάδας τον Απρίλιο του 2016.

Στο δυναμικό της Vodafone στην Ελλάδα αρχικά εντάχθηκε το 2002 ως Marketing Director και στη συνέχεια πήγε στη θέση του Enterprise Business Unit Director, έως το 2008 που ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας. Το 2012 τοποθετήθηκε ως Commercial Director του ομίλου Vodafone για την Ευρώπη και στη συνέχεια πήγε στη Γκάνα ως διευθύνων σύμβουλος, από όπου και επέστρεψε για να αναλάβει το τιμόνι της θυγατρικής του ομίλου στην Ελλάδα.

Η Vodafone με την καθοδήγησή του αναπτύσσεται σε όλα τα πεδία, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, του Ιnternet of Τhings ως ένας ολοκληρωμένος πάροχος τεχνολογίας, υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ (2016-2020) σε δίκτυα νέας γενιάς.

Στοιχεία τα οποία προσδίδουν αυξημένη επιδραστικότητα στον Χάρη Μπρουμίδη, καθώς εκείνος είναι που χαράσσει και υλοποιεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Vodafone, που διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στον ευρύτερο τηλεπικοινωνιακό τομέα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα