• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Μήνυση Καμμένου σε βάρος 5 δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» – Ζητά τη σύλληψή τους

    • NewsRoom

    Θανάσης Μαυρίδης. Εκδότης


    Μήνυση κατά πέντε δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» κατέθεσε την Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας τη σύλληψή τους, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με αφορμή δημοσίευμα.

    Η μήνυση είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

    Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα liberal.gr, αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο.

    Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν.  Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν για ενότητα… μέχρι τον Μάρτιο που θα ξανασυζητήσουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δ. Καμμένος εναντίον Π. Καμμένου: Ας τελειώσει αυτή η… παπάτζα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Το 42% θέλει πρόωρες εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ