• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απίστευτες αποκαλύψεις – «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία» ο θάνατος της Λαγούδη;

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Ταράζει ακόμη περισσότερο τα ήδη «θολωμένα» νερά η έκθεση αυτοψίας για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

    Παρόλο που το ιατροδικαστικό πόρισμα κατέληξε στην περίπτωση της αυτοχειρίας, η έκθεση αυτοψίας που πραγματοποίησε, στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, ο πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής, τονίζει ξεκάθαρα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Συγκεκριμένα η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει πως η 44χρονη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

    Επιπλέον το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην Λαγούδη και όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας έγινε κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

    Τέλος η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού μαρτυρά πως κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

    Όπως τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κ. Γκουρμπάτσης:

    «Η φωτιά διαπιστώνω ότι ήταν της τάξεως των 10 με 15 λεπτών το πολύ. Έσβησε από μόνη της… Το άτομο που έβαλε τη φωτιά άνοιξε την πόρτα, -και βγήκε ο καπνός έξω- προκειμένου να μεταφέρει την Ειρήνη Λαγούδη στο πίσω κάθισμα, γιατί γράφω στην έκθεσή μου ότι πιστεύω ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Τη μετέφερε πίσω και ξαναέκλεισε την πόρτα. Αποκλείεται την πόρτα του οδηγού να την άνοιξε η Ειρήνη Λαγούδη».

    Ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων εμπρησμού στην έκθεση του είναι σαφής:

    «Είναι σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια. Οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και χωρίς τα πειστήρια τα οποία κατασχέθηκαν, άρα δε θα έχουν πραγματική εικόνα».

    Η έκθεση που έχει συντάξει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει παραδοθεί ήδη στον δικηγόρο της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Λαγούδη: Θρίλερ με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν από το ατύχημα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Το αποτύπωμα που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λαγούδη: Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ