• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ανατριχιαστική μαρτυρία: Πέσαμε στη θάλασσα, μας μαζέψανε στη Λούτσα – Πτώματα επέπλεαν δίπλα μας

    • NewsRoom


    Ολοένα και περισσότερες συγκλονιστικές μαρτυρίες με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να σωθούν, μέσα στον απόλυτο πανικό και τη φρίκη. Άλλοι έπεσαν στη θάλασσα, άλλοι κολυμπούσαν και ώρες και άλλοι είδαν τους διπλανούς τους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια τους.

    Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του κυρίου Νίκου Σταυρινίδη, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα και κολυμπούσε για 4 ώρες, μέχρι που τον βρήκανε από τη Ραφήνα στη Λούτσα. Δίπλα του επέπλεαν νεκροί άνθρωποι και πολλοί από τους διπλανούς του που προσπαθούσαν, επίσης, να σωθούν, πνίγηκαν.

    Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του:

    «Πνίγονταν άνθρωποι δίπλα μας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πέσαμε στη θάλασσα στον Κάβο Ραφήνας λίγο μετά τις 7 . Πήγαμε πολύ μέσα, αλλά είχε πολύ ρεύμα. Δεν βλέπαμε τίποτα, ένα σκοτάδι παντού. Αφεθήκαμε στο ρεύμα και στις 11 τη νύχτα μας μαζέψανε στη λούτσα με μια μηχανότρατα.

    Ήμασταν πολλές ώρες στη θάλασσα. Χάσαμε ανθρώπους! Ήμασταν 6, χάσαμε μια κυρία κι ένα παλικάρι. Την ώρα που κολυμπούσαμε είδαμε ένα πτώμα. Μία μεγάλη γυναίκα με άσπρα μαλλιά επέπλεε διπλά μας. Δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε κανέναν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατριχιαστική μαρτυρία: Πέσαμε στη θάλασσα, μας μαζέψανε στη Λούτσα – Πτώματα επέπλεαν δίπλα μας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο σοκ: Νεκρό βρέφος 6 μηνών- 2 παιδάκια απανθρακωμένα- Κάηκε ζωντανός αναβάτης σε μηχανή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Εθνικό πένθος: Εικόνες φρίκης από την πύρινη κόλαση στην Αττική (75 pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκάλυψη-σοκ! Βρέθηκαν ακόμη 26 νεκροί στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι – Τουλάχιστον 50 νεκροί ο τραγικός απολογισμός



    ΣΧΟΛΙΑ