• Πολιτική

    Το «αντίο» του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου στον Νίκο Γρυλλάκη (pic)

    Χατζηνικολάου

    Νίκος Χατζηνικολάου


    Με τον δικό του τρόπο, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου αποχαιρέτισε τον εκλιπόντα συνάδελφό του Νίκο Γρυλλάκη.

    «Μεγάλη η θλίψη για τον συνεργάτη και φίλο των νεανικών μου χρόνων στο Mega» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

    Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

    Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει ότι «ο Ν. Γρυλλάκης υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια «με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση».

    Επίσης, «το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμό του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων».

    Ανακοινώσεις από ΝΔ και Στ. Θεοδωράκη

    Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια, σημειώνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ για την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου.

    Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Με ένα σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου.

    «Άλλος ένας φίλος έφυγε αυτό τον χειμώνα. Άλλη μία απροσδόκητη απώλεια. Με τον Νίκο Γρυλλάκη συναντηθήκαμε στα χρόνια της Πρώτης.

    Αθόρυβος, μεθοδικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συμβουλεύσει, να συμπαρασταθεί. Καλό ταξίδι Νίκο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», σημειώνει ο επικεφαλής με το Ποτάμι.



    ΣΧΟΛΙΑ