• Top Stories

    Μάχη Πολάκη-Αμβρόσιου: “Ο άθεος Τσίπρας φταίει για τις πλημμύρες”- “Ιεράρχες σαν εσένα ευθύνονται για τη χρεοκοπία”

    • NewsRoom
    Αμβρόσιος

    Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος


    Nέα κόντρα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιο ξέσπασε με αφορμή τις πλημμύρες στην Αττική.

    Σε ανάλυσή του στο ιστολόγιό του ο Αμβρόσιος ανέφερε πως ζούμε σε ένα «άθεο κράτος», «με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς». Σε αυτούς ο Αμβρόσιος αποδίδει την ανείπωτη καταστροφή στη Μάνδρα λόγω  της οργής του Θεού «για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου».

    Άμεσα ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει μέσω του προφίλ του στο facebook: «Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού, το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονιφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία ,τοτε που ήταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ήταν στην κυβέρνηση;».

    Και συμπεραίνει: «Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεοκοπία αυτής της χώρας».

    Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

    Για τις πλημμύρες και τους θανάτους δεν φταίνε τα μπαζωμένα ρέματα, δεν φταίνε οι πολεοδομίες ,το πελατειακό κράτος 70 χρόνων, ΑΛΛΑ η οργή του θεού για τα “δαιμόνια που κατοικούσαν στους βάλτους” και τώρα κατέλαβαν τις πόλεις μετά που ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας!!!!!

    …..Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και εχουν ευθύνη για τη χρεοκοπία αυτής της χώρας .
    Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού,το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονιφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία, τότε που ηταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ηταν στην κυβερνηση;;;;;;;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήμαρχος Μάνδρας προς Κωνσταντινέα: Να πας στην Καλαμάτα να πουλήσεις τσαμπουκά!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Καλλιάνος: Mετά τις βροχές έρχονται χιόνια και παγετός!



    ΣΧΟΛΙΑ