• LIFE&STYLE

    Η Σκάρλετ Γιόχανσον απαντά στον Τσακαλώτο: Δεν το πιστεύω ότι έγινα θέμα στη Βουλή των Ελλήνων! (video)

    • NewsRoom


    Και όμως, το… «ειδύλλιο» προχωρά! Η γνωστή ξανθιά καλλονή ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία αδιαμφισβήτητα τραβά τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ενδιαφέρον του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
    Ο ίδιος ανέφερε πρόσφατα το όνομά της στην ελληνική Βουλή. Τώρα ήρθε η απάντησή της!

    Ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σε συνέντευξη στο Παρίσι, μετέφερε στην όμορφη ηθοποιό την πληροφορία που αφορούσε εκείνη. Η ίδια, φανερά αμήχανη και έκπληκτη, χαμογέλασε, «πάγωσε», γέλασε ξανά, σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε: «Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!».

    Ο κ. Τσακαλώτος, πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος τη σταρ του Χόλιγουντ, προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συμφωνίας που διαπραγματεύεται με την Τρόικα. «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» είχε πει, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς του απάντησε: «Χώρισε η Σκάρλετ κύριε υπουργέ, είναι ελεύθερη!»

    Η διάσημη σταρ κολακευμένη, δέχτηκε με θέρμη τη φιλοφρόνηση και είπε πως είναι τιμή της που αναφέρθηκε το όνομά της στην ελληνική Βουλή.

    Κείμενο: Λυδία Μώρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Σκάρλετ Γιόχανσον σατιρίζει την «συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η σερβιτόρα Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε πανδαιμόνιο στο Παρίσι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευ. Τσακαλώτος: «Εφικτός στόχος η οριστική συμφωνία στις 7 Απριλίου – Υπό όρους η ένταξη στο QE»



    ΣΧΟΛΙΑ