• Πολιτική

    Νέα αντιπαράθεση Μαξίμου-ΝΔ για «τρίκυκλα» και «τραμπούκους»

    Βουλή


    Σε προσβλητική απάντηση προέβη το Μαξίμου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου», παραπέμποντας στη δολοφονία του Γρηγορίου Λαμπράκη.

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει αναλυτικά:

    «Η απάντηση της ΝΔ στην κριτική του πρωθυπουργού για την ακροδεξιά της βίας, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοξενεί στα υπόγεια αλλά και στο ρετιρέ της, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της φραστικής μισαλλοδοξίας που προετοιμάζει τραμπούκικες επιθέσεις τύπου Μπουτάρη και ωθεί σε αυτές.

    Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου».

    Πηγές της ΝΔ, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν τα εξής:

    «Την ώρα που σε όλο τον κόσμο συζητούν για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει κολλημένοι στα τρίκυκλα. Πιο αξιοθρήνητοι από ποτέ…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και ξαφνικά, «πόλεμος» Μαξίμου–ΝΔ για τον Μπουτάρη! Πώς η επίθεση «άλλαξε την ατζέντα» από το Σκοπιανό και τις συντάξεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για επίθεση σε Μπουτάρη: Το δρόμο στη βία ανοίγει ακραίο τμήμα της ΝΔ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκληρή επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα: «Αυτός έχτισε καριέρα επενδύοντας στη βία και την τοξικότητα»



    ΣΧΟΛΙΑ