ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε μέσω ανάρτησής του στο twitter ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, έγραψε: «Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων.Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!».

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Γιατί αύριο θα είναι άλλος στη θέση μου. Κάποιος που θα ξυλοκοπηθεί. Για τις ιδέες του. Για τη θρησκεία του. Για τον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό του. Για το χρώμα του δέρματός του. Γιατί είναι διαφορετικός.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και ξαφνικά, «πόλεμος» Μαξίμου–ΝΔ για τον Μπουτάρη! Πώς η επίθεση «άλλαξε την ατζέντα» από το Σκοπιανό και τις συντάξεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτάρης σε Τσίπρα: Η επίθεση εναντίον μου ήταν στημένη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ.Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100! (pics&video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις» στην Παλαιστινιακή Αρχή και ταχεία διεξαγωγή εκλογών
- Στη φυλακή ο παλαιοημερολογίτης ιερέας και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών
- Βόρεια Μακεδονία: Σκάνδαλο με τις κοινοτικές επιδοτήσεις για τον αγροτικό τομέα – Πέντε συλλήψεις
- ΕΧΑΕ: Πράσινο φως από ΔΣ στην αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση της Euronext