• Πολιτική

    Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Ψηλορείτη!

    • NewsRoom
    χιόνια


    Ο Ψηλορείτης ντύθηκε στα λευκά έπειτα από χιονόπτωση στον ορεινό όγκο του Μυλοποτάμου.

    χιόνια

    Στις χιονισμένες ψηλορείτικες Μαδάρες, η αισθητή μείωση της θερμοκρασίας, που αυτή την ώρα έχει φθάσει στους -2 έως -4 βαθμούς, μπορεί να έκανε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να αισθανθούν έντονα το κρύο, αλλά τους έκανε να αισθανθούν αισιοδοξία για μία εορταστική περίοδο. Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν στα χωριά του Μυλοποτάμου και στον Δήμο Ανωγείων, κατά την εορταστική περίοδο.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  το χιόνι, που φτάνει σε ύψος μέχρι και 10 πόντων, όσο πιο ψηλά προς το οροπέδιο της Νίδας ανεβαίνει κάποιος, δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων.

    Η πολυπληθής κοινότητα των κτηνοτρόφων με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον χειμώνα, με κύριο μέλημα την προστασία των κοπαδιών αιγοπροβάτων που συντηρούν.

    Τέλος, τα καταλύματα και οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες που είναι ανοιχτές όλο το χρόνο στον Μυλοπόταμο, δέχονται ήδη κρατήσεις, με τους επιχειρηματίες να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πληρότητα στην ακμή της χριστουγεννιάτικης και πρωτοχρονιάτικης περιόδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός: Έρχονται χιόνια στην Αττική (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σήμερα Τετάρτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλάζει απότομα ο καιρός – Έρχεται κρύο και χιονόνερο



    ΣΧΟΛΙΑ