• Πολιτική

    Δημήτρης Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος


    Τη διαφωνία τόσο του ιδίου όσο και των ΑΝΕΛ στο σύνολό τους με τη διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς εξέφρασε ο Δημήτρης Καμμένος, συντασσόμενος ουσιαστικά με τους εφτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ήδη προκαλούν πονοκέφαλο στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

    Όπως είπε μιλώντας στο Θέμα 104,6, «οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουμε την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια γιατί σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει μια επιστημονική έρευνα ότι τα παιδιά αυτά θα έχουν μια φυσιολογική ζωή και δεν θα υποστούν bullying. Επειδή αυτή είναι μια νέα διαδικασία, δεν υπάρχει η απαιτούμενη βιβλιογραφία. Το bullying που θα δεχθούν τα παιδιά αυτά, το κράτος δεν μπορεί να το προστατέψει. Σκεφτείτε σε ένα σχολείο τι θα τους λένε για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες».

    Παράλληλα επέστρεψε στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρισμό «σκοταδιστές» που χρησιμοποίησε για όλους όσοι διαφωνούν. «Νεολαία δεν μπορεί να τα λέει αυτά. Από το μεσαίωνα σκοταδιστής είναι αυτός που δεν επιτρέπει την άλλη άποψη και τη ρίχνει στην πυρά των κοινωνικών δικτύων και της ρετσινιάς».

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαριτολογώντας χαρακτήρισε «πρώτη κυρία της Ελλάδος» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου για τη δήλωσή της ότι «έχω τον συνδυασμό που σκοτώνει, ωραία, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο. «Εγώ την συγχαίρω για την άποψή της και κανείς δεν είχε το θράσος να πει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Αντάρτικο» στον ΣΥΡΙΖΑ για την διάταξη περί αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με νέο νομοσχέδιο τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να γίνουν ανάδοχοι γονείς



    ΣΧΟΛΙΑ