• Πολιτική

    Αποφυλακίζεται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Αλέξανδρος Αγγλούπας


    Η πόρτα της φυλακής ανοίγει για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα. 13 μήνες μετά την προφυλάκισή του για συμμετοχή στη συμμορία των Ρομά, που φέρεται να ειχε ξαφρίσει πάνω απο 2.000 σπίτια, ο ανακριτής έκανε δεκτό το αίτημα του και διατάσσει την αποφυλάκισή του. Ο γνωστός επιχειρηματίας που κατά το κατηγορητήριό του ήταν ο κλεπταποδοχος της συμμορίας, θα αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ και της εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ.

    Με διάταξη του ο ανακριτής κατά της διαφθοράς που χειρίζεται τη δικογραφία, έκρινε οτι δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία σε βάρος του, καθώς η ανάκριση πλέον ολοκληρώθηκε κι ότι οι περιοριστικοί όροι είναι επαρκείς για να διασφαλίσουν την παρουσία του σε μία πιθανή δίκη.

    Ο επιχειρηματίας θα αποφυλακιστεί απο το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου κρατείται.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος για τη συμμορία των Ρομά ενώ οι κατηγορούμενοι ληστές λίγη ώρα μετά τις κλοπές φέρεται να τού έστελναν φωτογραφίες μέσω Viber με τα κλοπιμαία και αυτός εμφανίζεται να εκτιμούσε την αξία τους.

    Ο δικηγόρος του Χρ. Στάθης ανέφερε πως «μετά απο 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρις να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η δουλειά στην φυλακή και η αγωνία για την απόφαση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η ζωή στη φυλακή, το barbeque και η σαμπάνια που έστειλε στο Nammos

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Oι «καυτές» πρώην και ο άνθρωπος που νόμιζε ότι θα γλίτωνε για πάντα

     



    ΣΧΟΛΙΑ