ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγορευτικό απόπλου, για τα πλοία ανοιχτού τύπου, από το λιμάνι της Κέρκυρας προς Ηγουμενίτσα, Λευκίμμη και Παξούς.
Το απαγορευτικό εξέδωσε μετά τις 10.30 το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στις θαλάσσιες περιοχές.
Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ αναμένονται νέα ισχυρά καιρικά φαινόμενα να πλήξουν την περιοχή, με την ένταση του ανέμου να φτάνει κατά τις βραδινές ώρες μέχρι και τα 9 μποφόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε video από την επίθεση κουκουλοφόρων στον σταθμό «Περισσός»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι – Καταγγέλλουν τους γονείς για κακοποίηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολύνεκρη τραγωδία στο Αγαθονήσι – Τέσσερα παιδιά μεταξύ των θυμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανελλαδική 48ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών από σήμερα – Σε απεργία και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
- Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ενισχύεται σταθερά η ζήτηση από την Βρετανία, με σημαντική αύξηση στις αφίξεις και ιδίως στα τουριστικά έσοδα»
- Δείτε Live την 6η σύνοδο της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια
- TITAN: Ρεκόρ κερδοφορίας με €474 εκ. EBITDA στο εννεάμηνο