• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (video)

    survivor-σποιλερ-ασυλια


    Το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας στο Survivor είναι το αποψινό. Διάσημοι και Μαχητές θα «παλέψουν» στον στίβο μάχης για την πολυπόθητη ασυλία. Μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες των Διασήμων και την απώλεια της Ελένης Χατζίδου, της Ξένιας και του Γιάννη Δρυμωνάκου, οι Διάσημοι θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» τη νίκη.

    Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό αγώνισμα, κάτι που σίγουρα τους ανέβασε την ψυχολογία και όπως κάθε εβδομάδα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να μην αποχωριστούν μέλος της ομάδας τους.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το σερί των Μαχητών θα συνεχιστεί και θα κατακτήσουν για τέταρτη συνεχόμενη φορά το έπαθλο της ασυλίας διασφαλίζοντας τη θέση όλων των παικτών τους στον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι.

    Οι Διάσημοι, από την άλλη, θα απογοητευτούν ακόμη περισσότερο και θα κληθούν να ψηφίσουν αρνητικά τρεις παίκτες για αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως και πάλι θα είναι στη θέση της υποψήφιας, καθώς όπως έχει συμφωνήσει όλη η ομάδα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=W0UiJbnlRMo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λιώνει ο Σώζων με την Σπυροπούλου! «Δεν χορταίνω να τη βλέπω! Είναι μοναδική» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε Power of Love και το Survivor – Ποιοι παίκτες φιλήθηκαν; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η αποκάλυψη του Δρυμωνάκου για τον Μουρούτσο και την Λάουρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ