• LIFE&STYLE

    Πολυτελής γάμος στην Εκάλη: Ο Βγενόπουλος Jr παντρεύτηκε την Ελένη Βλαχάκη, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας

    • NewsRoom


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 13 Ιουλίου, ο γιος του εκλιπόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, Φίλιππος Βγενόπουλος, και η εκλεκτή της καρδιάς του, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Τάκη και Άννας Βλαχάκη, Ελένη.

    Ο Φίλιππος Βγενόπουλος είναι παιδί του Ανδρέα Βγενόπουλου και της πρώτης συζύγου του, Στεφανία Αντρέα.

    Σύμφωνα με την Espresso, ο 25χρονος Φίλιππος και η 24χρονη καλλονή Ελένη Βλαχάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με σύνθημα «forever and always – Filippos & Eleni».

    Ο γάμος τους τελέστηκε σε πολύ στενό κύκλο και ακολούθησε μικρή δεξίωση στο πατρικό σπίτι της νύφης, στην Εκάλη. Η εντυπωσιακή έπαυλη του ζεύγους Βλαχάκη, που είχε χτιστεί στα χρόνια της ευδαιμονίας, καθώς ο Τάκης Βλαχάκης με τον αείμνηστο αδερφό του Μπούκη είχαν στο παρελθόν δραστηριοποιηθεί σε εργοστάσια μπισκότων στην Αργεντινή, είχε στολιστεί με κόκκινα τριαντάφυλλα, ενώ μία τεράστια καρδιά – αψίδα δέσποζε στην είσοδο της οικίας, από όπου οι νεόνυμφοι έκαναν μαζί την εμφάνισή τους.

    Με λευκό κοστούμι ο γαμπρός και υπέροχο κεντημένο νυφικό η ξανθιά Ελένη με τα πράσινα μάτια και look μοντέλου, εμφανίστηκαν στο γαμήλιο πάρτι πιασμένοι σφιχτά ο ένας από το χέρι του άλλου, ενώ αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε η νύφη, που αγαπάει το τραγούδι, όταν πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε ένα κομμάτι στον άνδρα της ζωής της. Η Ελένη Βλαχάκη, εκτός από το τραγούδι, λατρεύει τη μόδα και δηλώνει fashion blogger.

    Ο αρραβώνας

    Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς τον Νοέμβριο του 2016, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα του γιου του με την Ελένη Βλαχάκη, που επίσης είχε πραγματοποιηθεί «με δόξες και τιμές», τότε, στο σπίτι της νύφης στην Εκάλη, λέγεται ότι προόριζε τον γιο του για διάδοχό του στις πολυσχιδείς επιχειρήσεις του.

    Με σπουδές στα ναυτιλιακά σε Λονδίνο και ΗΠΑ, ο νεαρός κληρονόμος, όπως και η ετεροθαλής αδερφή του Μαρίνα, με τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα τους, τον Νοέμβριο του 2016, είδαν τα πράγματα να αλλάζουν δραματικά στη ζωή τους.

    Ζουν ένα οικονομικό θρίλερ, προσπαθώντας να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν την τυχόν κρυμμένη περιουσία του πατέρα τους, καθώς επίσημα η σύζυγός του τους ανακοίνωσε ότι ο πατέρας τους πέθανε πάμπτωχος και με χρέη.

    Από τότε βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τη σύζυγο του Ανδρέα Βγενόπουλου Αρετή Σουβατζόγλου, η οποία φημολογείται ότι ζει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο με την κόρη της Αλεξάνδρα Βαλετοπούλου, από τον πρώτο γάμο της. Εκτός από τη μητέρα του και την ετεροθαλή αδερφή του, στον Φίλιππο Βγενόπουλο συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της συζύγου του, καθώς μένει μαζί τους.

    Πηγή: Espresso

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Ψινάκης: Το ξέφρενο πάρτι στο Nammos της Μυκόνου για τη γιορτή του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ