• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Εγινε ο παραμυθένιος γάμος (Video+φωτο)- Σήμερα το πάρτυ στην La Conca del Sogno

    Γιάννης Κούστας και Δημητρα Μέρμηγκα-Κούστα στον γάμο τους στο Sorento


    Υπό τον ήχο των κυμάτων και με το θαλασσινό αεράκι να τους συντροφεύει, το νεόνυμφο -πια- ζευγάρι και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του θα απολαύσουν σήμερα, Σάββατο, μεσογειακές γεύσεις στο πανέμορφο La Conca del Sogno, στο Νεράνο της Ιταλίας. Το απείρου κάλλους beach club restaurant, μας προ(σ)καλεί να βρούμε τον μεσογειακό παράδεισο μια ανάσα από τα σμαραγδένια νερά!

    Το 1992, τη χρονιά που γεννήθηκε η νύφη, το La Conca del Sogno πήρε τη σημερινή μορφή του, όταν τα παιδιά του ζευγαριού που το πρωτοάνοιξε πήραν τα ηνία. Εκτός από reustaurant στο μαγευτικό σημείο διατίθενται και δωμάτια, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν αξέχαστες νύχτες.

    Όμως, σήμερα το βράδυ στις 21:30 εκεί θα αρχίσει ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και την αγαπημένη του, Δήμητρα Μέρμηγκα. Πανέτοιμος για να δώσει μια πιο… ελληνική νότα στη βραδιά με τις επιτυχίες του είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ταξίδεψε στο Σορέντο με τον κουμπάρο του Κώστα Πηλαδάκη και πρόκειται να πει τα πιο ερωτικά τραγούδια του για το νιόπαντρο ζευγάρι.

    Χθες το ζευγαρι ενώθηκε με αιώνιους όρκους ζωής και μετά την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 7 ώρα Ιταλίας, παρατέθηκε  καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, με θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές και μενού καθαρά Ιταλικό.

    Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -κόρη του επιχειρηματία Γιαννη Φλωρίδη- και η Εύα Λυμπεροπούλου.

     

    Conca del Sogno
    Conca del Sogno is a Beach Club Restaurant situated in the Amalfi Coast in the village of Nerano,
    Conca del Sogno
    Conca del Sogno is a Beach Club Restaurant situated in the Amalfi Coast in the village of Nerano

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιωάννης Κούστας: Το τρίτο στεφάνι και τα τρία πάρτι! Τι θα φορέσει η νύφη!

     



    ΣΧΟΛΙΑ