• First Top Stories

    Πήγε σαν τον κλέφτη στο Μάτι στις 6 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας – Το tweet από την επίσκεψη

    • NewsRoom


    Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα εξαφάνισης, ο «απών» πρωθυπουργός, όπως τον αποκάλεσε το πρακτορείο Reuters, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας επίσκεψη στο Μάτι.

    Η επίσκεψη δεν είχε προαναγγελθεί και υπήρξε ενημέρωση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μόνο αφού ολοκληρώθηκε, προφανώς για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και κάλυψή τους από τα μέσα ενημέρωσης.

    Έπειτα από μια εβδομάδα σφοδρότατης κριτικής για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, που προκάλεσαν την οργή της κοινωνίας, ο πρωθυπουργός μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε από τη φονική πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑΠΕ στη μία ώρα που διήρκεσε η επίσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή. Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την καταγραφή των ζημιών.

    Μετά την ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης» την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια του υπουργικού, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην επόμενη κίνηση με στόχο την άμβλυνση των εντυπώσεων που προκάλεσαν οι κακοί επικοινωνιακοί χειρισμοί, τα ήξεις αφήξεις και οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης.

    Τις προηγούμενες ημέρες, την περιοχή είχε επισκεφθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Reuters: Oι πυρόπληκτοι στέκονται στις στάχτες – Τα λόγια του Τσίπρα δεν σημαίνουν τίποτα για αυτούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Reuters για τις πυρκαγιές: «Η αριστερή κυβέρνηση υπερασπίστηκε τον εαυτό της, ο Τσίπρας δεν έχει εμφανιστεί»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός κάτω από την ανάρτηση του Τσίπρα στο Twitter για την επίσκεψή στο Μάτι: «Παραιτήσου, φύγε»



    ΣΧΟΛΙΑ