• First Top Stories

    Ανυποχώρητος ο Δ. Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής

    δημητρης καμμενος

    Δημήτρης Καμμένος, ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην ΑΝΕΛ)


    Αρνητικός στην έκκληση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να παραδώσει την αντιπροεδρία της Βουλής εμφανίστηκε ο αποπεμφθείς από την ΚΟ των ΑΝΕΛ βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Για την απόπειρα εισβολής στα γραφείο του Κ.Κατσίκη είπε ότι «ο Ρουβίκωνας ξεβράκωσε το πολιτικό σύστημα».

    «Σέβομαι αφάνταστα τον Πρόεδρο της Βουλής, παρά το ότι έχουμε άπειρες διαφορές. Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία. Με διέγραψαν γιατί ψήφισα κατά συνείδηση να μη στείλω τον Κοτζιά στις Πρέσπες. Θέλω να δω ποιος θα γράψει την πρόταση μομφής, πώς θα την τεκμηριώσουν και πώς θα το χειριστούν πολιτικά. Δεν μπορούν να περιμένουν να πάω με το κοπάδι. Όλοι πρέπει να πειθαρχούμε στη συνείδησή μας» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.

    Αναφερόμενος στα σενάρια περί αποστασίας είπε: «Δεν θα μπορούσα να αποστατήσω από τη συνείδησή μου και την εντιμότητα που με διακρίνει».

    Με σκληρά λόγια μίλησε ο Δ. Καμμένος και για τον νέο εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρο Τοσουνίδη: «Ο κ. Τοσουνίδης ήταν στον πάγκο και δεν τον ήξερε κανένα. Σηκώθηκε από τον πάγκο μια μέρα μετά την απομάκρυνση της Μανταλένας Παπαδοπούλου, που είναι από τη Μακεδονία. Δεν ανοίγω συζήτηση με ανθρώπους που βρίσκουν καλή τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ».

    Αναφερόμενος στον κ. Παπαχριστόπουλο είπε πως  δεν ανήκει στους ΑΝΕΛ και ότι πρέπει να πάει σε άλλο κόμμα, ενώ για τον κ. Λαζαρίδη υποστήριξε ότι άργησε να ανεξαρτητοποιηθεί.

    «Ο Ρουβίκωνας ξεβράκωσε το πολιτικό σύστημα»

     
     
     
    Όσο για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο κ. Καμμένος είπε: «Ο Ρουβίκωνας ξεβράκωσε το πολιτικό σύστημα. Όσοι απειλούνται, να καταγγείλουν όλες τις απειλές στην αστυνομία. Όταν ένας βουλευτής απειλείται κάνει δήλωση στην αστυνομία και όχι δημοσιογραφική δήλωση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ν. Βούτσης καλεί τον Δ. Καμμένο να παραιτηθεί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελεσίγραφο Βούτση σε Δ. Καμμένο να παραιτηθεί μέχρι αύριο από αντιπρόεδρος της Βουλής



    ΣΧΟΛΙΑ