• City Stories

    Weekend Agenda 20 – 22/4: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

    • NewsRoom


    Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

    MΠΑΛΕΤΟ

    O χορός είναι η ζωή μου: Γκαλά ρώσικου μπαλέτου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Ένα γκαλά μπαλέτου γεμάτο από τις αξεπέραστες κορυφαίες στιγμές των διάσημων παραστάσεων «Η λίμνη των κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Ζιζέλ», «Δον Κιχώτης», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» κ.ά έρχεται στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Συμμετέχουν 12 από τους καλύτερους χορευτές της Ρωσίας, από τα δύο μεγαλύτερα θέατρα της χώρας, το Μπολσόι της Μόσχας και το Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης.

    Η παράσταση αποτελεί μια συρραφή κορυφαίων στιγμών από τις πιο διάσημες χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, δίπλα σε φράσεις που εξηγούν γιατί ο χορός είναι για τους χορευτές το οξυγόνο τους και για μας τους θεατές ένα δώρο της Τέχνης.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ.

     

    Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα
    Πότε: Παρασκευή 20/4 & Σάββατο 21/4: 16.00, Κυριακή 22/4: 20.00
    Τιμές: Ε’ Ζώνη Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ – Άνω των 65: 26€, Ε’ Ζώνη Κανονικό: 32€, Δ’ Ζώνη Κανονικό: 38€, Γ’ Ζώνη Κανονικό: 44€, Β’ Ζώνη Κανονικό: 50€, Α’ Ζ’ώνη Κανονικό: 58€, Διακεκριμένη Ζώνη Κανονικό: 70€

    ΘΕΑΤΡΟ

    Ο «Γλάρος» του Αντόν Τσέχωφ στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

    Η Ομάδα Χρώμα και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Χατζής παρουσιάζουν τον “Γλάρο” του Άντον Τσέχωφ στο Θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν”. Ο Δάσκαλος θέλει τη Μάσα που κυνηγάει τον Τρέπλιεφ, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Νίνα αλλά εκείνη ερωτεύεται τον Τριγκόριν, ο οποιός συζεί με την Αρκάντινα, που είναι πρώην ερωμένη του Γιατρού, με τον όποιο έχει σχέση η Πολίνα, η σύζυγος του επιστάτη. Μια λίμνη, ένα αυτοσχέδιο θέατρο, μυρωδιά από θειάφι, έρωτες, λόγια, λόγια, λόγια, πυροβολισμοί, τραγούδια, χοροί, ένας σκοτωμένος γλάρος.

    Παίζουν: Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Κλέων Γρηγοριάδης, Θανάσης Δήμου, Τζίνα Θλιβέρη, Μάγδα Λαδά, Νικόλας Μακρής, Ηλέκτρα Νικολούζου, Γιώργος Παπαπαύλου, Ένκε Φεζολλάρι, Γιάννης Χαρτοδιπλωμένος

    Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    Πού: Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
    Πότε: Παρασκευή 20/4 στις 21.15, Σάββατο 21/4 στις 19.00, Κυριακή 22/4 στις 20.00
    Tιμές: Παρασκευή: 15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (μειωμένο, ανέργων), Σάββατο – Κυριακή: 16 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (μειωμένο και ανέργων)

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.monopoli.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μοναδικά cocktail με θέα την Ακρόπολη στο πρώτο Aegean Cocktails & Spirits Festival!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5+1 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Παρασκευή (20 Απριλίου 2018)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο κήπος της Ακρόπολης ξαναγεννιέται σε μια μέρα γιορτής!



    ΣΧΟΛΙΑ