• Top Stories

    O Μάνος Πετσίτης, ο φίλος Νίκος Παππάς, οι δύο επιχειρηματίες που τον πλήρωναν και το σπίτι της Πάρνηθας

    • NewsRoom

    Ο Μανώλης Πετσίτης


    Σε δύσκολη θέση φέρνουν τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη του, Μάνο Πετσίτη. Τα ερωτήματα που τίθενται τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν έχουν απαντήσει, εγείρουν τεράστιο θέμα και για τον κ. Παππά.

    Με την παραδοχή ότι είναι φίλοι από παλαιά, ενδεχομένως ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι θα έκλεινε το θέμα, όπως και με την παρότρυνση προς τον κ. Πετσίτη να δώσει μόνος του εξηγήσεις για την ιλιγγιώδη πορεία του τα τελευταία χρόνια. Όμως, τα αμείλικτα ερωτήματα δεν αφορούν σε μια φιλία, η οποία σαφώς δεν ελέγχεται ποινικά. Αυτό που επισημαίνουν οι πάντες έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά το 2015 ο κ. Πετσίτης άρχισε ξαφνικά να έχει σχέσεις με γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας.

    Όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr, ο κ. Πετσίτης εμφανίζεται να πληρώνεται από εταιρείες των Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Δημήτρη Κοντομηνά.

    Το σοβαρότερο ερώτημα είναι για ποιες υπηρεσίες πληρωνόταν ο κ. Πετσίτης. Όπως αναφέρουν τα Parapolitika.gr, η δράση του κ. Πετσίτη ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και ο λόγος που μπαινόβγαινε στα γραφεία των επιχειρηματιών ήταν αποκλειστικά και μόνο η σχέση του με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά.

    Μεταξύ των ερωτημάτων που τίθενται: Είναι τυχαίο ότι οι επιχειρηματίες που έδιναν χρήματα στον φίλο και συμμαθητή του Νίκου Παππά, έχουν σοβαρές εκκρεμότητες με την ελληνική δικαιοσύνη; Γιατί ο Μανώλης Πετσίτης άρχισε να βλέπει επιχειρηματίες αφότου έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Νίκος Παππάς έχει επισκεφθεί ποτέ το πολυτελές σπίτι που διατηρεί ο Μάνος Πετσίτης στους πρόποδες της Πάρνηθας;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες αποκαλύψεις για τον Πετσίτη, αναπάντητα ερωτήματα για τη δράση του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παππάς για Πετσίτη: Είναι φίλος μου, να απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Ο κ. Παππάς να είναι πιο προσεκτικός, καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται



    ΣΧΟΛΙΑ