• Think Tanks

    Η Boring Co. του Musk πούλησε $300.000… καπέλα

    • NewsRoom
    Elon Musk: Πώς κέρδισε 36 δισ. δολάρια σε μία ημέρα - Ένα τρισ. δολάρια η αξία της Tesla

    Έλον Μασκ


    H Boring Company του Elon Musk έχει αποκομίσει έσοδα ύψους 300.000 δολαρίων από καπέλα.

    Μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του οράματος του βιομηχάνου τεχνολογίας δισεκατομμυριούχου για ένα ηλεκτρικό φορτηγό του 21ου αιώνα και για ένα ανανεωμένο Tesla Roadster, ο Musk δημοσίευσε ένα tweet για το πώς πήγαν οι πωλήσεις των καπέλων αξίας $20. Όταν κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο, τα περιέγραψε ως τα πιο βαρετά αξεσουάρ κεφαλιού στον κόσμο.

    “Η “αρχική προσφορά καπέλων” πηγαίνει πολύ καλά και έχει ήδη ξεπεράσει τα $300.000 σε πωλήσεις!” έγραψε ο Musk την Τρίτη. “Ευχαριστώ που αγοράσατε το έξοχο βαρετό καπέλο μας”.

    Ο Musk, ο οποίος είναι ήδη Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, δημιούργησε την εταιρεία σηράγγων στις αρχές της χρονιάς με την υπόσχεση της κατασκευής ενός υπόγειου δικτύου μεταφοράς υψηλών ταχυτήτων, το οποίο θα αποφεύγει τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και τους αυτοκινητόδρομους. Πιο πρόσφατα, ανέφερε ότι οι σήραγγες που σχεδιάζει να χτίσει θα μπορούσαν επίσης να φιλοξενήσουν τα τρένα Hyperloop, ικανά να μεταφέρουν επιβάτες και αγαθά με ταχύτητα έως και 700 μίλια ανά ώρα μεταξύ μεγάλων πόλεων της Ανατολικής Ακτής.

    Σε αντίθεση με την τρέχουσα γενιά μηχανών μεγάλης κλίμακας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή υπόγειων σηράγγων, το concept του Musk φαίνεται να επικεντρώνεται γύρω από μικρότερες σήραγγες που θα μπορούσαν να κατασκευαστούν σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, η νέα επιχειρηματική μονάδα δεν έχει ακόμη παράσχει λεπτομερείς εκτιμήσεις κόστους, ούτε έχει αναγγέλλει συγκεκριμένα έργα.

    Ο Musk έχει γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόσωπο στον κόσμο της τεχνολογίας, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter μόνο. Εάν μπορεί να πουλήσει καπέλα αξίας $300.000 σε ένα μήνα, ποιος ξέρει πόσο θα μπορούσε να πουλήσει από μια πλήρη σειρά Boring t-shirts, Boring κούπες και Boring μπρελόκ;

    Πηγή: Forbes

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Goldman Sachs: Γιατί το bitcoin δεν είναι ο νέος χρυσός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προειδοποίηση-βόμβα: Η εγγύηση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ μπορεί σύντομα να μην ισχύει



    ΣΧΟΛΙΑ