Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πάγκαλος για αγγλικά Τσίπρα: Τουρλουμπούκι τα πρωθυπουργικά μυαλά. Σε οποιαδήποτε γλώσσα…

Θεόδωρος Πάγκαλος

Θεόδωρος Πάγκαλος

Με τον δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα  αγγλικά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Σικάγο, έγραψε στο twitter: «”Greek, come back” ή “Greece, come back” είπε τελικά το παιδί; Αρχικά μεταδόθηκε το πρώτο. Στις βραδινές ειδήσεις ακούσαμε το δεύτερο».

Και συνέχισε: «Δεν είμαι παιδί του λαού. Πάντα αντιπαθούσα όσους είχαν γονείς μαυραγορίτες ή εργολάβους της χούντας». Γιατί ο Τσίπρας να ξέρει αγγλικά;».

«Έλα που έχει σημασία», αναφέρει και εξηγεί, «άλλο “ο Έλληνας ξανάρχεται” & άλλο “η Ελλάδα ξαναήρθε”. Ξεχνάμε τη γραμματική. Πότε ξαναήρθαμε; Πότε είχαμε φύγει;».

«Ο Μπαρτ έλεγε ότι η γλώσσα διαμορφώνει το νου. Τον αποκαλύπτει κιόλας. Τουρλουμπούκι τα πρωθυπουργικά μυαλά. Σε οποιαδήποτε γλώσσα…», καταλήγει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Δείτε τις αναρτήσεις του στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωργιάδης για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας σε ομογενείς: Πολύ εποικοδομητική η συνάντηση με τη Λαγκάρντ – Απίστευτο ότι ακούω καλά λόγια για την Ελλάδα!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζες: Τι πρέπει να κάνετε αν λάβετε επιστολή που σας χαρακτηρίζει ως «μη συνεργάσιμο» δανειολήπτη