Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γεωργιάδης: Ακόμη και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Σκληρή κόντρα είχαν το πρωί σε τηλεοπτική συζήτηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης. Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων, στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

«Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα του 2019. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας» είπε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Νovartis, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο, βάσει του άρθρου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

O κ. Γεωργιάδης ρώτησε τον Σπύρο Δανέλλη, αναφερόμενος στην άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, «να δω τι θα ψηφίσεις την Παρασκευή για τον Πολάκη».

Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε αναφορικά με την υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης κατηγορεί το μισό δικαστικό σώμα για συγκάλυψη»