Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα από Ιταλία και Αγγλία

Μπάλα ποδοσφαίρου

Μοίρασε κέρδη το MONOBET με 2 ταμεία!

Βγήκαν καλά κέρδη τις τελευταίες μέρες από τις προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ!

Την Πέμπτη πέρασε η δυάδα με το Over στο παιχνίδι Αντβέρπ-Οστάνδη (με απόδοση 1,54) και το Goal στο ματς Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα (με 1,60). Στο 2,46 ήταν η απόδοσή της!

Το Σάββατο ήρθε νέο ταμείο από την τριάδα με το Over στον αγώνα Μπόχουμ-Λειψία (1,50) και τα «διπλά» της Λίβερπουλ (1,52) στο ματς με την Νότιγχαμ και της Μαρσέιγ (1,84) στο παιχνίδι με την Κλερμόν. Πλήρωσε 4,20 αυτή η τριάδα!

Την Κυριακή χάθηκε το ταμείο στις καθυστερήσεις του αγώνα Άρης-ΑΕΚ. Με το πέναλτι του Μορόν ο Άρης ισοφάρισε 3-3 και δεν πέρασε το «διπλό» της ΑΕΚ σε συνδυασμό με το Over 1,5. Οι άλλες 2 προτάσεις πέρασαν, το «διπλό» του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το Over 1,5 στο ματς με τη Λαμία και ο «άσος» του Ολυμπιακού μαζί με το Over 2,5 στο παιχνίδι του με τον Βόλο.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τα 2 παιχνίδια του ιταλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Ίντερ, πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη με μεγάλα σκορ. Πέτυχε από 4 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Γειτονικό ντέρμπι είναι το σημερινό ματς με την Τζένοα, η οποία έχει μόνο μία ήττα στους τελευταίους δυόμιση μήνες (4-6-1) και έκοψε βαθμούς (1-1) από την Ίντερ στην αναμέτρησή τους στη Γένοβα για τον πρώτο γύρο.

Πολύ χαμηλή είναι η απόδοση του «άσου» και δεν αξίζει να παιχτεί. Αντίθετα, το Over έχει απόδοση 1,72. Θα ήταν πιο χαμηλά αν δεν έπαιζε κλειστά η Τζένοα. Ένα γρήγορο γκολ όμως μπορεί να «ανοίξει» το ματς. Βγαίνει και από την παράδοση το Over. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Μιλάνο η Ίντερ κέρδισε με μεγάλα σκορ (5-0, 4-0, 3-0 και 4-0).

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ θέλει μόνο τη νίκη στο Σέφιλντ για να μειώσει ξανά στους 2 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Προέρχεται από 7 σερί Over. Πιστεύω ότι θα κερδίσει με μεγάλο σκορ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Σέφιλντ δέχτηκε 11 γκολ! Έχασε με 0-6 από την Άστον Βίλα και με 0-5 από την Μπράιτον. Συνδυάζω το «διπλό» της Άρσεναλ με το Over για να ανέβει η απόδοση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

964 (21:45) ΙΝΤΕΡ-ΤΖΕΝΟΑ OVER 2,5 1,72
965 (22:00) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΑΡΣΕΝΑΛ 2+OVER 2,5 1,50

Διαβάστε επίσης:

Χρυσός ξανά ο Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από αγώνα-θρίλερ

Τεντόγλου: Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος, θα κάνω τριπλούν (video)

F1 Μπαχρέιν: Ο Verstappen στην pole!