Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ολυμπιακός: Το buzzer beater του Σλούκα που πάγωσε τους Τούρκους και οι επικές αντιδράσεις των ξένων sportscaster

Κώστας Σλούκας

Κώστας Σλούκας

Μεγαλειώδης νίκη σε «νεκρό» χρόνο στο τρίτο παιχνίδι των playoff της Euroleague χάρη στο τρίποντο του τεράστιου Κώστα Σλούκα πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Αν και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε το προβάδισμα, τον τελευταίο λόγο είχε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ήταν ο παίκτης που πήρε την μπάλα την κρισιμότερη στιγμή και υπέγραψε το 71-72 με ένα τρίποντο που «πάγωσε» τους Τούρκους και τρέλανε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και τους sportscaster των ξένων χωρών που μετέδιδαν τον αγώνα.

Τη στιγμή που μπαίνει το καθοριστικό τρίποντο, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφωνεί κάθε λέξη που γνωρίζει στα ελληνικά: «Ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»!

Με ουρλιαχτά και τη φράση «είναι απίστευτο» αντέδρασε ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα και το τι συνέβη στα τελευταία 3,9 δευτερόλεπτα.

Και ο Γερμανός δημοσιογράφος, όμως, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του, εντυπωσιασμένος από το καλάθι του Έλληνα παίκτη.

Ο Ισπανός sportscaster φώναξε ένα «nooo!» και στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και είπε «joder, por favor» (μτφ. γαμώτο Κώστα Σλούκα, σε παρακαλώ)!

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τον Τούρκο sportscaster, ο οποίος απλά σιώπησε όταν είδε την μπάλα να καταλήγει μέσα στο καλάθι.

Viral στα social media έγινε και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια φώναζε: «Ηγέτης! Ηγέτης! Εσύ, εσύ, εσύ, εσύ, εσύ! Αγόρι μου!».

Δείτε ξανά το τρίποντο της νίκης:

Διαβάστε επίσης: