Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τομ Χανκς: Ο γιος του κατέγραψε ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό στην Αντίπαρο (video)

Στιγμιότυπο από τον ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό

Η ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για τη συμπεριφορά του αστυνομικού.

Οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ένας αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια έναν τουρίστα στην Αντίπαρο. Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθεί ότι το περιστατικό κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς, η οικογένεια του οποίου επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο, ενώ διαθέτει μάλιστα και σπίτι.

Το περιστατικό έγινε γνωστό καθώς ο γιος του χολιγουντιανού ηθοποιού, που βρίσκεται στην Αντίπαρο για διακοπές, βρέθηκε στο σημείο, όπου ένας αξιωματικός της αστυνομίας, που ανήκει στο αστυνομικού τμήμα του νησιού, αλλά εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επιτέθηκε σε έναν τουρίστα, προκαλώντας τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο γιος του ηθοποιού, μάλιστα, δεν δίστασε να καταγράψει το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και να το δημοσιεύσει.

Κάποιος που βρισκόταν μαζί με τον γιο του Τομ Χανκς ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα.

Όπως δείχνει το βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Τσετ Χανκς στο Instagram, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να ξυλοκοπά άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει, παρά την επέμβαση των περαστικών, που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Με αφορμή τη γνωστοποίηση αυτού του σοβαρού περιστατικού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου. Σε αυτήν διευκρινίζονται τα εξής:

«Με αφορμή βίντεο, που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες, σχετικά με περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο, την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».

Δείτε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό, που κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς: