Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο οδηγός της Corvette

Παραδόθηκε στην Τροχαία ο οδηγός της Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης, ο οδηγός της Corvette παρουσιάστηκε μαζί με την δικηγόρο του στην Τροχαία.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος είναι ένας 85χρονος άνδρας, πρώην πρόεδρος μεγάλης κλειστής λέσχης της αθηναϊκής ελίτ. Ωστόσο, σύμφωνα με το Έθνος, πρόκειται για συνωνυμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Χολαργού, 40 ετών.

Ο οδηγός και κάτοχος της Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο 25χρονο Νάσο Καρανίκα είναι ένας 40χρονος, ο οποίος διαμένει στον Χολαργό και είναι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων.

Για το τροχαίο διέταξε προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Οι αρχές εξαπέλυσαν άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Έκκληση του πατέρα του 25χρονου

Νωρίτερα, ο πατέρας του 25χρονου απηύθυνε έκκληση για να μιλήσει όποιος είδε το περιστατικό.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».